SHOGUN Samurai Terra Grow


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.85

Përshkrim

Karakteristikat kryesore:

• Ushqimi i tokës minerale me cilësi të lartë
• Përbërës ultra të rafinuar për një zgjidhje ushqyese të pastër dhe të pastër
• E përkryer për përdorim në sistemet e ujitjes me pika dhe ujitje me dorë
• Përfshin përbërësin revolucionar SmartZen
• Rritje të rendimentit deri në 8% ndaj solucioneve ushqyese jo SmartZen

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi