SHOGUN Samurai Terra Multipack


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£39.00

Përshkrim

Samurai Terra Multipack nga Shogun është krijuar për kultivuesit që duan të testojnë efikasitetin e markës përpara se të angazhohen. Është gjithashtu perfekt për ata që kanë një numër të vogël bimësh që nuk kanë nevojë për doza të larta të lëndëve ushqyese. Cilado qoftë arsyeja e përdorimit të kësaj pakete, do të befasoheni këndshëm nga rezultatet e jashtëzakonshme të marra nga kjo paketë e plotë.

Samurai Terra Multipack - Gjithçka që ju nevojitet
Kjo paketë e fuqishme e shumëfishtë është projektuar për t'u përdorur në nënshtresa torfe (dhe), të tilla si Biobizz Light Mix, pasi dy plehrat bazë për rritje dhe lulëzim janë të dizajnuara për nënshtresat e tokës. Stimuluesit e tjerë mund të përdoren në çdo medium.

Samurai Terra Multipack nga Shogun përmban:
Samurai Terra Grow 1L:
Samurai Terra Grow, i cili është një pleh bazë që u jep bimëve tuaja të gjithë makro-ushqyesit që u nevojiten gjatë periudhës së rritjes. Bimët tuaja do të rriten me sukses, të shëndetshëm dhe me degë dhe kërcell të trashë e të fortë.

Samurai Terra Bloom 1L:
Samurai Terra Bloom është një pleh që mbulon nevojat ushqyese të bimëve tuaja gjatë periudhës së lulëzimit. Bimët tuaja duhet të kenë energji të mjaftueshme për të filluar prodhimin e luleve të mëdha, të trasha dhe rrëshinore.

Rrënjët Katana 250 ml:
Rrënjët Katana është një produkt i krijuar për të rritur dhe përmirësuar rrënjët e bimëve tuaja, duke i lejuar ato të thithin të gjithë lëndët ushqyese që u jepen dhe të rriten në kushtet më të mira të mundshme.

Silic 250 ml:
Siliconi është një produkt që përdoret për të forcuar bimët tuaja kur bëhet fjalë për mot të keq, si temperaturat e nxehta ose era intensive, si dhe rritja e shpërndarjes së lëndëve ushqyese dhe rendimentit përfundimtar.

CalMag 250 ml:
CalMag është një suplement që u jep bimëve tuaja kalcium dhe magnez shtesë, i krijuar për ujë me nivele të ulëta EC. Përmirëson lëvizjen e lëndëve ushqyese dhe thithjen e fosforit dhe kaliumit.

PK Warrior 9/18 250 ml:
PK Warrior 9/18 është një produkt që siguron që lulet e bimëve tuaja të rriten të mëdha, të trasha dhe më rrëshirë. Ky produkt është i domosdoshëm nëse dëshironi të rrisni sa më shumë rendimentin.

Sumo Active Boost 250 ml
Sumo Active Boost është një stimulues i fuqishëm i lulëzimit që përdoret për të rritur ndjeshëm cilësinë e luleve të bimëve tuaja. Është në gjendje të rrisë densitetin e sythave të tyre, sasinë e rrëshirës dhe terpeneve, duke rritur shijen, aromën dhe efektin.

Dragon Force 250 ml:
Dragon Force është menduar të përdoret gjatë javës së fundit përpara se të shpëlani rrënjët në mënyrë që t'i jepni bimës suaj një nxitje të fundit, duke rritur rendimentin dhe duke bërë lule shumë më kompakte dhe aromatike. Ju nuk duhet ta përdorni këtë produkt me produkte të tjera PK ose lëndë ushqyese bazë të lulëzimit.

Paketa e shumëfishtë e Shogun përmban:
Terra Grow 1L
Terra Bloom 1L
Rrënjët Katana 250 ml
Silic 250 ml
CalMag 250 ml
PK Warrior 9/18 250ml
Sumo Active Boost 250 ml
Dragon Force 250ml

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi