SHOGUN Sumo Active Boost


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.70

Përshkrim

SHOGUN Sumo Active Boost është një bio-stimulues me peshë të rëndë i krijuar posaçërisht për përdorim në sistemet hidroponike aktive. Përmban të gjithë të njëjtët përbërës aktivë si Sumo Boost normal, por është formuluar që të qëndrojë i qëndrueshëm dhe të mos fermentohet në rezervuarë deri në 14 ditë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi