SHOGUN Sumo Boost


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.45

Përshkrim

SHOGUN Sumo Boost është një bio-stimulues me peshë të rëndë pa të barabartë. Duke qëndruar krenar si kampion i të gjithë përforcuesve të rendimentit, ai shkakton fitime të shpejta në rendiment dhe cilësi duke inicuar një përgjigje të fuqishme dhe të synuar të lulëzimit. Efikasiteti i bimëve maksimizohet deri në efekt shkatërrues, ndërsa cilësia, aroma dhe shija përmirësohen nëpërmjet prodhimit të shtuar të vajit esencial. Sumo Boost është ideal për ujitje me dorë ose ku zgjidhja juaj ushqyese përdoret menjëherë. Për rezervuarët aktivë hidro ose të mëdhenj të lëndëve ushqyese, zgjidhni Sumo Active Boost për qëndrueshmëri më të gjatë brenda rezervuarit.

Karakteristikat kryesore

• Përmban një fito-hormon të treguar për të stimuluar funksione të ndryshme për rritjen e lulëzimit
• Stimulon rritjen, fotosintezën, rendimentin, marrjen e ujit dhe aktivitetin e enzimës
• Stimulon prodhimin sekondar të metabolitit dhe prodhimin e vajrave esencialë në bimë
• Përdoret si ushqim i rrënjëve gjatë gjithë lulëzimit, por me aplikime të synuara gjethore për efekt optimal
• Përmirëson marrjen dhe përdorimin e PK Warrior 9/18 gjatë lulëzimit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi