Mjegull me plumb argjendi


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.00

Përshkrim

Kur bëhet fjalë për ruajtjen e një mjedisi steril dhe pa sëmundje për dhomën tuaj të rritjes, asgjë nuk krahasohet me Silver Bullet. Ky dezinfektues me peroksid të stabilizuar argjendi funksionon në mënyrë efektive për të hequr biofilmin dhe për të mbajtur hapësirën tuaj të rritjes sa më të pastër dhe pa sëmundje. Kjo siguron një mjedis ku bimët tuaja mund të lulëzojnë dhe të qëndrojnë të shëndetshme, veçanërisht gjatë motit të ngrohtë kur mikrobet e këqija lulëzojnë! Derisa Rrënjët e plumbave të argjendtë kujdeset për zonën rrënjësore të bimës suaj, Silver Bullet Mist është projektuar për pastrimin dhe dezinfektimin e të gjitha pajisjeve në hapësirën tuaj të rritjes.

Si funksionon Silver Bullet Mist

Silver Bullet përdor reaksione kimike super efektive për të hequr me sukses biofilmin dhe për ta mbajtur mjedisin tuaj steril. Ky produkt neutral me pH do të zgjidhë të gjitha problemet tuaja me dhomat e rritjes me sëmundje, të lagura ose të pista. Ai përdor një kombinim të peroksidit të hidrogjenit dhe argjendit për të thyer barrierat mbrojtëse dhe për të vrarë pothuajse të gjitha varietetet e baktereve, kërpudhave (dhe sporeve të tyre), viruseve dhe algjeve.

Silver Bullet është një trajtim me peroksid që është përmirësuar shumë duke e kombinuar me zgjuarsi me argjendin. Lidhja kimike e argjendit e bën peroksidin super efektiv në vrasjen e mikrobeve dhe e bën atë shumë më të qëndrueshme. Peroksidi normal humbet fuqinë e tij dhe bëhet i paefektshëm shumë shpejt. Argjendi në Silver Bullet Roots zgjat jetëgjatësinë aktive të peroksidit në Silver Bullet Roots në rreth 5 javë. Silver Bullet Roots vret pothuajse të gjitha llojet e mikrobeve, duke përfshirë kërpudhat, sporet, bakteret, protozoarët dhe viruset. Ai gjithashtu heq biofilmin duke mos i lënë patogjenët askund të rrinë dhe të shumohen.

Elementi i argjendit i produktit është tepër i rëndësishëm dhe është ajo që e bën atë kaq unik dhe efektiv kundër mikrobeve, veçanërisht baktereve të caktuara që kanë mekanizma vetëmbrojtës kundër peroksidit. Jonet e argjendit në Buletin e Argjendit fillojnë duke kërkuar ngarkesat negative të baktereve që rrethojnë dhe lidhen me të. Pasi bashkohen me bakteret, ato fillojnë të katalizohen dhe thyejnë barrierat mbrojtëse të baktereve. Pasi bakteret ekspozohen, peroksidi i hidrogjenit e shkatërron atë me oksidim. Pasi bakteret të jenë zhdukur, argjendi kalon në objektivin e tij të ardhshëm. Ndërsa lëviz përpara, argjendi ri-stabilizon molekulat e tjera të peroksidit të hidrogjenit.

Një sëmundje e hapësirës së rritjes pa sëmundje do të thotë që sistemi imunitar i bimëve tuaja nuk duhet të përdorë energjinë e bimëve për të mbrojtur patogjenët. Kjo lë më shumë energji për rritje të shëndetshme dhe të fuqishme. Vjen në një shishe spërkatës të thjeshtë për t'u përdorur, me peshë të lehtë, me një shishe 5L të disponueshme për mbushje.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi