Rrënjët e plumbave të argjendtë


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£22.50

Përshkrim

Shkoni në rrënjët e problemeve tuaja!

Sëmundjet e rrënjëve mund të bëjnë kërdi në kopshtin tuaj të brendshëm në një hapësirë ​​kohore jashtëzakonisht të shkurtër. Në kohën kur shenjat e sëmundjes janë të dukshme mbi nivelin e tokës, tashmë do të ketë dëme të konsiderueshme nën tokë. Instalimet hidroponike, me një rezervuar të përbashkët janë veçanërisht në rrezik sepse sëmundjet mund të preken dhe përhapen në rrënjët e çdo bime si zjarri i egër. Peroksidi normal mund të trajtojë sëmundjet e rrënjëve në mënyrë shumë efektive, por ai qëndron aktiv në një sistem vetëm për një hapësirë ​​shumë të shkurtër kohe. Silver Bullet Roots ndryshon gjithçka, duke krijuar një dezinfektues që zgjat rreth 5 javë dhe mund të përdoret si masë parandaluese ose trajtim i vazhdueshëm. Kjo do të sigurojë që sëmundjet e rrënjëve të mos prekin kurrë rrënjët e bimëve tuaja në radhë të parë.

Si funksionojnë rrënjët e plumbave të argjendtë

Silver Bullet është një trajtim me peroksid që është përmirësuar shumë duke e kombinuar me zgjuarsi me argjendin. Lidhja kimike e argjendit e bën peroksidin super efektiv në vrasjen e mikrobeve dhe zgjat shumë më gjatë një herë në rezervuar. Silver Bullet Roots zgjat 5 herë më shumë se trajtimet standarde me peroksid që do të thotë, ju nuk keni nevojë të vazhdoni ta shtoni atë në rezervuarin tuaj për të ruajtur fuqinë e tij vrasëse dhe përdoret në një dozë më të ulët se trajtimet e tjera me peroksid hidrogjeni, duke e bërë Silver Bullet Roots me kosto shumë efektive. . Silver Bullet Roots vret pothuajse të gjitha llojet e mikrobeve, duke përfshirë sporet e kërpudhave, bakteret, protozoarët dhe viruset, ndërsa heq biofilmin duke mos i lënë patogjenët ku të fshihen.

Elementi i argjendtë i produktit është tepër i rëndësishëm dhe është ajo që e bën atë unik. Jonet e argjendit në Silver Bullet fillojnë duke kërkuar ngarkesa negative të baktereve/sporeve të kërpudhave që rrethojnë rrënjët e bimëve tuaja dhe brenda sistemit tuaj hidroponik. Pasi bashkohen me bakteret/kërpudhat, ato fillojnë të katalizohen dhe thyejnë barrierat mbrojtëse të mikrobit. Pasi mikrobi ekspozohet, peroksidi i hidrogjenit e shkatërron atë me anë të oksidimit. Pasi të vdesë, mikrobi humbet ngarkesën e tij negative dhe argjendi kalon te objektivi tjetër. Ndërsa vazhdon, argjendi ri-stabilizohet me molekula të tjera të peroksidit të hidrogjenit, gjë që promovon nivele më të larta të oksigjenit rreth rrënjëve tuaja, duke çuar në rritje më të shëndetshme dhe më të fortë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi