Shirit ngjitës


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£3.79

Përshkrim

Shirit pëlhure rezistente ndaj ujit

Shirit i gjithanshëm dhe i fortë pëlhure me ngjitje të lartë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. I reziston temperaturave nga -5°C deri ne 60°C. I papërshkueshëm nga uji.

Dimensionet:

50 mm x 50 m

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi