SMC Spidermite Control


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.50

Përshkrim

Plotësisht i sigurt për njerëzit, i sigurt për bimët – Vdekjeprurëse për merimangat!

Veprimi mekanik i produktit i mbyt marimangat me një shtresë ultra të hollë vaji special. Ajo funksionon me një mjet fizik duke bllokuar vrimat e frymëmarrjes së marimangave të kuqe dhe insekteve duke shkaktuar vdekjen nga mbytja.

Çdo vezë marimangash merimangash nuk ka gjasa të çelet për shkak të kapsulimit të tyre brenda mediumit dhe paaftësisë së tyre të dukshme për të transpiruar. Kjo i pengon ata të zhvillohen me sukses në një Spidermite të rritur.

Zhvilluar për të kontrolluar në mënyrë të sigurt: Spidermites Greenfly Blackfly Whitefly Thunderfly 100% organike 100% e sigurt 100% efektive

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi