Kontrollues hibrid SMS 8A MK2


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£339.00

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Thuaj lamtumirë zhurmave të zhurmës të prodhuara nga kontrollorët më të lirë të ventilatorit!
Kontrolluesi hibrid MK2 kombinon funksionimin mekanik të shpejtësisë së ventilatorit me teknologjinë më të fundit dixhitale të sensorit të temperaturës. Rezultati është një kontrollues plotësisht i heshtur, i dyfishtë i shpejtësisë së ventilatorit me kontroll shumë të saktë të temperaturës.

Informacion i pergjithshem
Kontrolluesi Hibrid ka një sensor të temperaturës 5 m NTC, duke lejuar që njësia të pozicionohet në çdo vend të përshtatshëm.
Aspekti mekanik garanton një kontrollues të fortë dhe të rëndë me funksionim të shpejtësisë së ventilatorit plotësisht të heshtur. Softueri i kontrollit të temperaturës në bord ofron kohë më të shpejta reagimi, shpejtësi më të ulëta në boshe dhe saktësi të përmirësuar për rezultatin më të mirë nga ky lloj kontrolluesi.
Kontrolluesi Hibrid është shumë i lehtë për t'u përdorur. Thjesht lidhni tifozët tuaj dhe vendoseni sondën brenda dhomës. Më pas, vendosni shpejtësinë më të ulët për të dy tifozët dhe temperaturën e kërkuar. Kontrolluesi tani do të ruajë temperaturën tuaj duke rregulluar automatikisht tifozët midis cilësimeve më të ulëta dhe më të larta të komanduesit.

Përfitimet
• Kontroll elektronik, preciz i klimës.
• Shpejtësia minimale dhe maksimale e ventilatorit e rregullueshme.
• Sensori i temperaturës NTC 5 metra i përfshirë.
• Siguresa hapësinore e përfshirë.
• Ngarkesa maksimale 8 Amper

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi