Kontrollues inteligjent i shpejtësisë së ventilatorit SMSCom 6,5-Amper plug-in


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£44.00

Përshkrim

Kontrollues i zgjuar i ventilatorit SMS 6.5 Amp

Kontrolluesi inteligjent Mk2 është vlerësuar me 6,5 amper dhe mund të përdoret ende, drejtpërdrejt nga kutia, si një kontrollues manual i shpejtësisë së ventilatorit.


Kur përdoret me sensorin e temperaturës (disponohet veçmas), kontrolluesi inteligjent Mk2 bëhet i zgjuar dhe do të matë në mënyrë aktive temperaturën e dhomës, do të rregullojë shpejtësinë e ventilatorit për të ruajtur temperaturën optimale.

  • Mund të përdoret me dorë
  • Automatik nëse përdoret me sensor
  • Ndihmon në ruajtjen e mjedisit optimal

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi