Sheshi i fllanxhës së murit të kanalit


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.65

Përshkrim

Në krahasim me fllanxhat tradicionale, të cilat mund të jenë të vështira për t'u instaluar për shkak të buzës së hollë, sipërfaqja e rritur e pllakës së pasme katrore dhe vrimat e dobishme të para-shpuara lejojnë instalimin e shpejtë dhe të lehtë në çdo mur ose sipërfaqe të fortë të zgjedhur. Fllanxha e bën më të lehtë lidhjen e kanalit tuaj të marrjes ose shkarkimit me murin në një mënyrë më profesionale, efikase dhe efektive.

Përfitimet
• Pllakë e pasme katrore e lehtë për t'u përdorur
• Lidhje e thjeshtë ndërmjet kanalit dhe çdo muri apo sipërfaqe të zgjedhur
• Vrima të para-shpuara për vendosje të shpejtë dhe të sigurt
• E disponueshme në një gamë të gjerë madhësish

Pajisjet e nevojshme për instalim:
• Vida, priza muri, shpuese
• Kapëse me lirim të shpejtë / Lidhje kabllosh
• Ngjitës
• Kaçavidë

Si të instaloni:
1. Së pari, pastroni dhe përgatisni hapjen e ajrit
2. Ngjitni ngjitësin në pllakën e pasme katrore
3. Tani vendosni fllanxhën aty ku dëshironi që të ulet
4. Pasi të jeni të kënaqur me vidën e pozicionimit në vend duke përdorur vrimat e para-shpuara, duke siguruar një përshtatje të ngushtë
5. Së fundi, lidhni kanalin në fllanxhë me lidhëse kabllosh ose një kapëse me lirim të shpejtë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi