Pots me bimë katrore


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.75

Përshkrim

Këto vazo me bimë katrore janë enë plastike me cilësi të lartë, të qëndrueshme dhe janë ideale për kopshtarët që kërkojnë të kursejnë hapësirë. Ato janë veçanërisht të shkëlqyera për rritjen e bimëve me rrënjë të thella dhe bimët ngjitëse. Ato janë prodhuar nga plastika jashtëzakonisht e qëndrueshme dhe janë të shkëlqyera për t'u përdorur shumë herë. Po kështu, do të zbuloni gjithashtu se ato zënë më pak hapësirë, humbin më pak hapësirë ​​dhe janë një zgjedhje e shkëlqyer për të kursyer hapësirë. Disqet që përputhen janë në dispozicion në madhësi të ndryshme, të përsosura për t'u përdorur në sistemet e përhapjes, ushqimit me pika ose për sistemin tuaj hidroponik të bërë vetë.

• Cilësi e lartë dhe e qëndrueshme
• Kursimi i hapësirës
• E disponueshme në madhësi të ndryshme

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi