Tela kopshtarie çeliku

Kurseni £1.01

Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£3.99 Çmimi i rregullt£5.00

Përshkrim

Tela kopshtarie çeliku

Tela kopshtarie çeliku të rëndë, ideale për përdorim të përgjithshëm në kopshtari, duke përfshirë lidhjen, fiksimin, stërvitjen dhe mbështetjen.

Tel çeliku i veshur me PVC : 50 metra, 1.8 mm i trashë.
Teli i kopshtarisë çeliku : 50 metra, 1.4 mm i trashë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi