Llambat HPS me spektër të dyfishtë Sunmaster


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£16.99

Përshkrim

Llambat me spektër të dyfishtë Sunmaster japin dritë të mjaftueshme të spektrit blu dhe të kuq që mund të përdoret gjatë gjithë ciklit tuaj të rritjes, duke kursyer nevojën për dy llamba të veçanta.

Madhësitë e disponueshme: 250w, 400w, 600w, 1000w

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi