SUPERTHRIVE BLOOM


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£29.00

Përshkrim

SUPERthrive BLOOM Liquid Plant Food NPK 3-12-6 është një formulë ushqyese bimore me nivel të ulët të azotit dhe fosfor të lartë, e krijuar për t'u përdorur gjatë fazës së lulëzimit. Ju duhet të filloni ta përdorni atë pak para se bimët tuaja të fillojnë të lulëzojnë. SUPERthrive BLOOM përmban të gjithë makronutrientët thelbësorë, mikronutrientët dhe elementët gjurmë dhe është i përshtatshëm për të gjitha bimët, zvogëlon zgjatjen e kërcellit dhe rrit madhësinë, numrin dhe cilësinë e sythave, luleve dhe frutave. Me nivele të mjaftueshme të kalciumit, nuk ka nevojë të plotësohet me një produkt CAL-MAG. SUPERthrive BLOOM mund të përdoret në tokë dhe në të gjitha llojet e mjediseve të rritjes. Mund të aplikohet me lotim me dorë, sisteme të ujitjes automatike ose si spërkatje me gjethe. Përdoreni së bashku me SUPERthrive Foliage Pro për të rregulluar nivelet e azotit për cilësinë dhe sasinë më të mirë. Përdoreni së bashku me solucionin e silikonit SUPERthrive Pro-TeKt për të përmirësuar rritjen e bimëve dhe për të reduktuar stresin mjedisor.   

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi