SUPERTHRIVE PRO-TEKT


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£24.00

Përshkrim

SUPERthrive Pro-TeKt Silicon Solution NPK 0-0-3 është një suplement ushqimor që ofron silikon dhe kalium për të forcuar muret e qelizave të bimëve, duke rritur forcën mekanike të kërcellit dhe duke i mundësuar bimës të mbajë sytha dhe lule më të rënda. Ai rrit shkallën e rritjes së bimëve dhe rrit tolerancën e tyre ndaj nxehtësisë dhe thatësirës dhe mbështet mbrojtjen e bimës kundër insekteve dhe infeksioneve mykotike. SUPERthrive Pro-TeKt është i përshtatshëm për përdorim me të gjitha llojet e mediave në rritje. Mund të përdoret së bashku me lëndë ushqyese të tjera, por gjithmonë duhet të shtohet në ujë së pari para lëndëve të tjera ushqyese. SUPERthrive Pro-TeKt mund të aplikohet me lotim me dorë, me ujitje automatike ose mund të shtohet në solucione hidroponike. Mund të përdoret si spërkatës me gjethe në disa bimë.  

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi