Telos-10 Pro LED me spektër të plotë me njësi kontrolli me rrjetë pa tela

Kurseni £30.00

Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£445.00 Çmimi i rregullt£475.00

Përshkrim

Telos-10 Njësia LED Grow 300-Watt dhe drejtues rrjetë 300w
Projektuar për të zgjatur

• Optika Telos është projektuar nga ekspertë të brendshëm për të dhënë më shumë dritë të përdorshme në tendë duke ruajtur një shpërndarje homogjene.
• Ngrohës prej alumini i projektuar me saktësi: dizajni ynë unik termik e shpërndan nxehtësinë shpejt duke siguruar një shasi të lehtë dhe të fortë.
• Mbajtëse dhe kllapa çeliku inox: të përfunduara me një shtresë pluhuri të zezë të qëndrueshme, të mbrojtur nga moti.
• Vlerësimi i papërshkueshëm nga uji IP66; projektuar për përdorim në çdo aplikim të brendshëm/të jashtëm.
• Ftohje me konvekcion pasiv pa ventilator me zhurmë të reduktuar ndjeshëm.
• Modulet LED White & Photo Red për zhvillimin e optimizuar të impiantit.
• Vlerësimi IP66 – i mbrojtur nga lagështia dhe pluhuri.
• Përfshin optikë holografike me një fazë me efikasitet transmetimi 93%.
• Ka një jetëgjatësi prej 85,000 orësh (rreth 10 vjet në rritje).
• Garanci 5-vjeçare nga prodhuesi
• Pesha: 6 kg.
• Fuqia: 300 watts.

Shofer rrjetë 300w
Rrjeta Telos është një zgjidhje kontrolli e sigurt, e saktë dhe me valë që do të revolucionarizojë mënyrën se si kultivuesit kontrollojnë Telos LED-et e tyre. Telos nuk lëshon një produkt të ri çdo javë. Në vend të kësaj, ata mendojnë se si do të duket e ardhmja e hortikulturës dhe përpiqen të zhvillojnë zgjidhje dhe teknologji unike që do të kenë ndikimin më të madh. Kjo risi e re është rezultat i dy viteve të punës së palodhur nga ekipi i tyre R&D dhe është emocionuese të shohësh se çfarë kanë arritur.

Drejtuesit e Telos Mesh janë drejtuesit e parë të papërshkueshëm nga uji në botë të integruar me Bluetooth për hortikulturën dhe kur çiftohen me softuerin Telos Mesh ofrojnë funksionalitet të ri revolucionar për kultivuesit.

Kontrollorët tradicionalë të lidhjes kanë përdorur kabllot 'teli telefonik' për të lidhur një numër të kufizuar njësish së bashku. Duke përdorur një sistem plotësisht pa tel si Telos Mesh, mund të reduktoni kohën e konfigurimit dhe sasinë e rrëmujës brenda zonës së rritjes.

Zvogëlimi konvencional 0-10v zakonisht është një teknologji mjaft e kufizuar që rregullon daljen në hapa rritës duke rrotulluar një dorezë në drejtuesin ose çakëll. Ndryshimi i cilësimit rregullon ndriçimin e dritës si pasojë e ndryshimit të fuqisë së furnizimit me energji elektrike.
Me Precise PPF™ mund të specifikoni daljen e saktë PPF të Telos LED-it tuaj duke përdorur aplikacionin pa u kufizuar në rritje. Sistemi merr parasysh ndryshimet në efikasitetin LED në fuqinë e kërkuar dhe degradimin gjatë gjithë jetës së performancës LED për të llogaritur fuqinë e saktë që nevojitet për të arritur nivelin e kërkuar të PPF. Krahasuar me një sistem zbehjeje 0-10v, kjo ofron një zgjidhje shumë më të saktë dhe të përsëritshme për kultivuesit

Aplikacioni shfaq gjithashtu konsumin e energjisë aktive dhe efikasitetin në cilësime të ndryshme të daljes.
Aplikacioni ju lejon të gruponi me lehtësi dritat së bashku dhe mund të keni grupe të shumta brenda të njëjtit rrjet rrjetë. Mund të krijohen orare për të fikur dhe ndezur dritat gjatë gjithë ditës dhe më pas mund të aplikohen orare të veçanta për grupe të ndryshme dritash brenda të njëjtit rrjet. Ju gjithashtu mund të aplikoni një cilësim PPF për secilin grup dritash. Këto funksione të kombinuara janë vërtet të dobishme për kultivuesit e avancuar të cilët do të jenë në gjendje të kontrollojnë tenda të shumta me bimë në faza të ndryshme të ciklit jetësor duke përdorur të njëjtën pajisje inteligjente.

Aplikacioni ka një modalitet të integruar të lindjes dhe perëndimit të diellit që i ndihmon bimët të zgjohen dhe të ambientohen ngadalë kur fillon periudha e dritës. Kur është koha që dritat të fiken sërish, perëndimi i simuluar i diellit ndihmon në zbutjen e ndryshimit të temperaturës brenda zonës së rritjes, duke e bërë më të lehtë ruajtjen e mjedisit të duhur për bimët tuaja.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi