Pjesa përfundimtare e Terra Aquatica (Pjekur)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.95

Përshkrim

Mënyra standarde e industrisë për t'i dhënë fund një rritjeje - FinalPart® është produkti ynë më i shitur për një arsye të mirë!

FinalPart® është një lëndë ushqyese/stimuluese e plotë me lulëzim të vonë që nuk kërkon përforcues shtesë. Rrit lulëzimin dhe prodhimin e parimeve aktive dhe eliminon tepricat e lëndëve ushqyese.

FinalPart® vepron në 3 mënyra:

• I dërgon bimës një sinjal të fortë se po i vjen fundi i jetës; kjo e shtyn bimën të përshpejtojë procesin e pjekjes.
• E detyron bimën të forcojë mbrojtjen e saj dhe në këtë mënyrë të rrisë prodhimin e vajit eterik dhe të parimit aktiv.
• I jep të gjitha kripërat minerale që u nevojiten bimëve në një formë që është e lehtë për t'u asimiluar: në rast të një grumbullimi të mëparshëm të nitrateve ose mikroelementeve, kjo ndihmon në metabolizimin e mbetjeve, gjë që përmirëson shijen.

Si një "zgjidhje shtrënguese", FinalPart® mund të përdoret në çdo rrethanë ku ju duhet të kontrolloni ose përmirësoni pjekjen, dhe në fund të çdo cikli lulëzimi/frutor të luleve dhe frutave vjetore për të maksimizuar rendimentin dhe intensitetin e shijes.

Jashtë, FinalPart® ju mundëson të korrni shpejt një kulture përpara se ajo të prishet nga moti i ftohtë dhe i lagësht. Në ambiente të mbyllura, ju ndihmon të harmonizoni fundin e ciklit të rritjes duke përshpejtuar pjekjen e bimëve ose varieteteve më të ngadalta. Dhe në rast të një infektimi të rëndë të kërpudhave ose insekteve, mund t'ju lejojë të përshpejtoni ciklin natyror dhe të rikuperoni diçka nga një kulture që përndryshe do të humbiste plotësisht.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi