Terra Aquatica Fulvic


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.50

Përshkrim

Bio-stimulues ultra i pastër, 100% natyral
Nxitja më e madhe që mund t'i jepni bimëve tuaja pas lëndëve ushqyese është një acid Fulvic me cilësi të lartë dhe Fulvic është më i miri në botë.

Humates të tretshëm përmbajnë një mori përbërësish natyralë që nxisin rritjen e bimëve plus përbërës që përmirësojnë lëndët ushqyese. Nga këto, acidet Fulvic janë substancat që bëjnë ngritje të vërtetë të rënda duke i bërë mineralet të përthithen më lehtë nga bimët, duke i bërë lëndët ushqyese më efektive.

Ne analizuam dhe testuam shumë burime të ndryshme Leonardite nga e gjithë bota për t'i dhënë acidit Fulvic, të balancuar me pH, përfitimet maksimale agronomike për të ofruar:

• Zhvillim më i mirë i rrënjëve
• korrje të hershme
• bimë më të shëndetshme dhe rezistente ndaj sëmundjeve
• cilësi e përmirësuar e shijes dhe aromës
• rritjen e prodhimit të vajit esencial
• rendimente dukshëm më të larta.

Pavarësisht se çfarë përqendrimi pretendon një produkt, është cilësia dhe përbërja e acidit Fulvic që ka rëndësi - dhe kjo është arsyeja pse Fulvic tejkalon konkurrencën.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi