Terra Aquatica Nova-Max Grow


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.50

Përshkrim

Lëndë ushqyese e lëngshme hibride 1-pjesëshe super e koncentruar për hidroponikë, koko dhe dhe

Lënda ushqyese e vërtetë e lëngshme 1-pjesëshe më e koncentruar në treg

NovaMax® përfaqëson një përparim në teknologjinë e plehrave duke i dhënë përdoruesve forcën e një koncentrati të thatë dhe lehtësinë e një lëngu, në një formulim të VËRTETË 1-pjesësh: një shishe për Rritje, një shishe për Bloom - nuk ka nevojë për CalMag / PK / Trace shtesë aditivët e elementeve për të siguruar rritje të shëndetshme.

Formulimi ynë unik i mineraleve shumë të pastruar dhe aditivëve natyrorë, përfshirë ekstraktet humike, është i përqendruar duke përdorur teknologjinë e patentuar: një sasi shumë e vogël NovaMax® shkon shumë dhe funksionon mirë me çdo lloj bime.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi