Terra Aquatica Perma Bloom


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.50

Përshkrim

Perma + Bloom = PermaBloom

Shtimi i lehtësisë së përdorimit në performancën TriPart® për bimë që prodhojnë vazhdimisht

PermaBloom merr themelet e sistemit tonë kryesor ushqyes me 3 pjesë, TriPart® Micro, dhe ofron një partner të përzier me porosi me raporte minerale të optimizuara për bimët me fruta të vazhdueshme. Me pak fjalë, ai e kthen sistemin tonë më të shitur me 3 pjesë në një
të përshtatura 2-pjesëshe për bimë me nevoja specifike.

PermaBloom ofron një përzierje me porosi të mineraleve thelbësore dhe shtesë të nevojshme nga bimët si specat djegës, domatet, kastravecat, specat, fasulet, pjepri, luleshtrydhet etj.

PermaBloom përmirëson shijet, rrit rendimentet dhe përmirëson vlerën ushqyese në të njëjtën mënyrë si TriPart®, dhe është bërë me të njëjtin përbërës mineral ultra të pastër me pH. I projektuar për hidroponikë, PermaBloom është veçanërisht efikas në sistemet me pika dhe ujitje automatike, megjithëse mund të përdoret gjithashtu në koko dhe tokë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi