Përmirësuesi - TNB CO₂ Paketa rimbushëse - 240 g


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.95

Përshkrim

Paketa rimbushëse për kutinë e shpërndarjes së Enhancer TNB CO2

Kjo zgjidhje e sigurt dhe efektive për plotësimin e CO2 krijon një shpërthim CO2 që mund të arrijë 1200 PPM në një zonë 12x12x12 për deri në 2 javë (në varësi të nxjerrjes).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi