Tornado DC 18" Ventilator


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£139.00

Përshkrim

Ventilator dyshemeje Tornado DC 18".

Tifozët me energji DC konsiderohen si më efikasët pasi konsumojnë dukshëm më pak energji sesa tifozët AC. Një dizajn unik i tehut prodhon një efekt më të gjerë, natyral të erës, i kombinuar me një telekomandë që mund të sinkronizohet për të përdorur tifozë të shumtë, duke krijuar ventilatorin ideal për mjediset e kopshtarisë.

Karakteristikat kryesore:

  • Motor DC i patentuar me energji të ulët
  • Dizajni i ventilatorit të patentuar me 18 tehe, me dy unaza për një efekt natyral të erës dhe shpërndarje më të gjerë të ajrit
  • Ventilator i fortë metalik
  • Pozicioni lëkundës ose fiks
  • Mbulesa e grilës me shumë mbrojtje
  • Telekomandë me valë
  • 3 lloje të ndryshme të funksionit të erës
  • 6 nivele të shpejtësisë së erës
  • Cilësimet inteligjente të kohëmatësit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi