Mbështetje e rrjetës së kafazeve (2m x 10m)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.50

Përshkrim

Roll me rrjetë kafaz të bardhë, 2 Metër x 10 Metër.

E lehtë dhe jashtëzakonisht e qëndrueshme për të mbrojtur bimët në rritje. Mund të përdoret si në kopshte të brendshme ashtu edhe në ato të jashtme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi