Gërshërë për zvogëlimin e kopshtit për mbrapa Buddy Spring Spring


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£6.95

Përshkrim

Merrni atë prerje perfekte çdo herë!

• Tehe të mprehta
• Pranvera e fortë
• Doreza të rehatshme
• Mbledhja e sigurisë

Gërshërët Trim Buddy Garden janë të shkëlqyera në prerjen e degëve dhe gjetheve dhe do të qëndrojnë të mprehta muaj pas muaji. Çdo grup gërshërësh vjen me doreza të projektuara posaçërisht që reduktojnë dhimbjen e duarve dhe e bëjnë krasitjen më të këndshme. Për më tepër, për shkak të kapjes së sigurisë së përfshirë, ato janë një nga palët më të sigurta të gërshërëve krasitëse në treg sot.

Mund të përdoret në të dyja duart.

Si të përdorni gërshërët Trim Buddy Garden
Për të përdorur këto gërshërë thjesht rrëshqitni shiritin e kyçjes së nofullës në fund të gërshërëve. Kjo duhet të lejojë që tehet të hapen, pastaj mund t'i shtrydhni dorezat së bashku për të filluar shkurtimin. Ne ju rekomandojmë që të vendosni shiritin e kyçjes së nofullës pas përdorimit për siguri.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi