Stacioni i telekomandës së TrollMaster AC (ARS-1)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£94.95

Përshkrim

Kontrolluesi i kondicionerit me mini-ndarje ARS-1 është një produkt unik që zgjidh problemin e vjetër të të paturit të konfigurimeve të veçanta të temperaturës ditën dhe natën në kondicionerët tuaj me mini-ndarje. ARS-1 është një kontrollues universal që punon me shumicën e kondicionerëve me mini-ndarje (dhe disa njësi AC të tipit dritare), për sa kohë që njësia vjen me një telekomandë IR / infra të kuqe. Ne përdorim telekomandën që erdhi me njësinë për t'i "mësuar" ato sinjale IR tek moduli ARS-1. Sapo ARS-1 të "mësojë" ato kode të telekomandës, ARS-1 do të dërgojë të njëjtat sinjale në njësinë e brendshme të kokës me mini-ndarje duke ndryshuar pikën e caktuar në cilësimin e dëshiruar të temperaturës së ditës ose natës, bazuar automatikisht në statusin e sensorit të fotocelës.

• Shënim: ARS-1 aktualisht nuk është në përputhje me markat e mëposhtme të pajisjeve: Daiken, Mr. Cool, Innovair, Denali Aire, Cooper dhe Hunter.
• Përditësimi i firmuerit Shënim: Për të përditësuar firmuerin në kontrollorët dhe modulet e TrollMaster, duhet të përdorni një kartë Micro SD me kapacitet 32 ​​GB ose më pak.

Veçori:

• Ekran LCD, Funksionim i Lehtë
• Lidhje pa probleme me Hydro-X
• Micro-SD për përmirësimin e firmuerit
• Caktimi i adresës
• Plug & Play

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi