Kontrolluesi TrollMaster (CDA-1)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£470.00

Përshkrim

Sistemi TrollMaster Carbon-X ofron monitorim kritik të niveleve të CO2 për deri në 13 zona/dhoma të veçanta. Sistemi mund të ketë sinjalizime të nivelit të lartë (deri në 30,000 ppm), si dhe sinjalizime të nivelit të ulët (5,000 ppm). Kufijtë e nivelit të lartë dhe të ulët janë të rregullueshëm nga përdoruesi për të përmbushur rregulloret lokale për përdorim shtesë të CO2 në ambiente të mbyllura.

Sistemi Carbon-X mund të kontrollojë gjithashtu pajisje të ndryshme si tifozët e ventilimit, amortizuesit, valvulat kryesore të CO2 si dhe të dërgojë një sinjal në departamentin e zjarrit duke u ndërlidhur me panelin e alarmit të zjarrit në objekt. Mbyllja automatike e CO2 realizohet duke lidhur në seri solenoidin kryesor CO2 të objektit me një nga modulet e kontrollit të sistemit. Cilësimet për secilën nga pajisjet e lidhura me sistem janë të zgjidhshme nga përdoruesi për personalizim të lehtë.

Çdo dhomë e monitoruar nga Carbon-X do të kërkojë gjithashtu një alarm audio-vizual për të njoftuar personelin për nivelin e CO2 në zonë dhe nëse është apo jo e sigurt për të zënë zonën.
Aplikacioni TrolMaster mund të përdoret për të monitoruar nga distanca Carbon-X, si dhe për të marrë sinjalizime / njoftime nga përdoruesi në rast të zbulimit të niveleve të larta të CO2.

CDA-1 është truri i sistemit.

• Lidhja me Internetin Shënim: Kontrollorët kryesorë të TrollMaster mund të lidhen me internetin për të përdorur APP-në e disponueshme. Shumica e shërbimeve të internetit të disponueshme, duke përfshirë internetin me bazë tokësore dhe atë celulare, janë të pajtueshme. Sidoqoftë, interneti satelitor HughesNet / Viasat NUK është i pajtueshëm me kontrollorët e TrolMaster në këtë kohë.
• Përditësimi i firmuerit Shënim: Për të përditësuar firmuerin në kontrollorët dhe modulet e TrollMaster, duhet të përdorni një kartë Micro SD me kapacitet 32 ​​GB ose më pak.

Veçori:

• Zona të Shumëfishta
• I personalizueshëm
• Prizë dhe luaj
• Lidhja e aplikacioneve

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi