Kontrollues TrollMaster me sensor 3 në 1 (HCS-1)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£310.00

Përshkrim

Sistemi Hydro-X është një sistem mjedisor me një zonë të nivelit profesional. Është plotësisht i personalizueshëm dhe i dizajnuar në mënyrë modulare. Instalimi është i thjeshtë dhe sistemi është i lehtë për t'u zgjeruar. Sistemi Hydro-X mund të kontrollojë shumicën e markave të dritave të rritjes, sistemet HVAC, kondicionerët me mini-ndarje, dehumidifikuesit dhe lagështuesit komercialë, si dhe gjeneratorët ose rregullatorët e CO2. Me aplikacionin falas TrollMaster, përdoruesi mund të përdorë të gjitha cilësimet dhe sinjalizimet në sistem nga kudo dhe në çdo kohë.

• HCS-1 është truri i sistemit Hydro-X. Ajo vjen me një sensor 3-në-1 Temp/Lagështi/Photocell.
• Lidhja me Internetin Shënim: Kontrollorët kryesorë të TrollMaster mund të lidhen me internetin për të përdorur APP-në e disponueshme. Shumica e shërbimeve të internetit të disponueshme, duke përfshirë internetin me bazë tokësore dhe atë celulare, janë të pajtueshme. Sidoqoftë, interneti satelitor HughesNet / Viasat NUK është i pajtueshëm me kontrollorët e TrolMaster në këtë kohë.
Regjistrimi i të dhënave Shënim: HCS-1 mund të regjistrojë të dhënat që vijnë nga sensorët në një skedar CSV. Për të përdorur këtë veçori, fillimisht duhet të futni një kartë MicroSD 32 GB ose më pak në folenë MicroSD në fund të kontrollorëve HCS-1 ose NFS-1. Pasi të jetë futur karta, njësia do të ruajë automatikisht të dhënat në mënyrë që të mund të shikohen më vonë.

Veçori:

• Plotësisht i personalizueshëm
• Instalim i thjeshtë
• Aplikacioni Falas për Smartphone

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi