Kontrollues TrollMaster me detektor uji (NFS-1)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£319.00

Përshkrim

Sistemi Aqua-X është një sistem i nivelit profesional të kontrollit të ujitjes. Është një sistem i dizajnuar modular plotësisht i personalizueshëm. Instalimi është i thjeshtë dhe sistemi është i lehtë për t'u zgjeruar. Aqua-X është projektuar për të kontrolluar deri në 30 zona të veçanta ujitje (valvola solenoid 24 vac ose pompa 120 vac), Aqua-x monitoron pH / EC dhe temperaturën e ujit, si dhe për të monitoruar nivelet aktuale të lagështisë mesatare në rritje duke përdorur deri në (8 ) Sensorët e përmbajtjes së ujit të lidhur me një kontrollues të vetëm Aqua-x. Kohëmatësit mund të konfigurohen që të jenë kohëmatës riciklimi ose të funksionojnë në kohë dhe kohëzgjatje specifike të ditës. Me aplikacionin falas TrollMaster, përdoruesi mund të përdorë të gjitha cilësimet dhe sinjalizimet në sistem nga kudo dhe në çdo kohë.
NFS-1 është truri i sistemit Aqua-X. Ajo vjen me një detektor uji WD-1 për alarmin e rrjedhjes dhe konfirmimin e ujitjes.

• Lidhja me Internetin Shënim: Kontrollorët kryesorë të TrollMaster mund të lidhen me internetin për të përdorur APP-në e disponueshme. Shumica e shërbimeve të internetit të disponueshme, duke përfshirë internetin me bazë tokësore dhe atë celulare, janë të pajtueshme. Sidoqoftë, interneti satelitor HughesNet / Viasat NUK është i pajtueshëm me kontrollorët e TrolMaster në këtë kohë.
• Përditësimi i firmuerit Shënim: Për të përditësuar firmuerin në kontrollorët dhe modulet e TrollMaster, duhet të përdorni një kartë Micro SD me kapacitet 32 ​​GB ose më pak.

Veçori:

• Ekran LCD, Funksionim i Lehtë
• Menaxhimi i dhomave të shumëfishta, shpërndarjes në zona të shumëfishta
• Kontrolloni deri në 30 dalje (24V ose 110V)
• pH, EC, Monitorimi i Temp
• Aplikacion falas për telefonat inteligjentë me sinjalizime dhe grafik historik
• Regjistrimi i të dhënave

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi