Kompleti i kabllove të konvertuesit TrolMaster RJ12 në 3.5 Jack (ECS-2)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.90

Përshkrim

Kompleti i kabllove zgjatues ECS-2 është projektuar për të lidhur Hydro-X me shumicën e drejtuesve LED me një instalime elektrike bisht. ECS-2 vjen me një kabllo RJ12 16 ft, një ndarës Y dhe një kabllo speciale 4 ft RJ12 / 3,5 mm. Kablloja speciale lidhet me pajisjen tuaj të ndriçimit / drejtuesin LED duke përdorur bllokun e terminalit me dy vida për t'u lidhur me telat e lirshëm në drejtuesin LED. Thjesht lidhni dy telat nga drejtuesi juaj LED në bllokun e terminalit, secila prej dritave që kontrollohen janë të lidhura në një konfigurim "daisy-chain" përsëri në përshtatësin Hydro-X LMA.

Veçori:

• Plug & Play

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi