Kompleti i kabllove të konvertuesit TrolMaster RJ12 në 3pin IP67 (ECS-3)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.90

Përshkrim

ECS-3 ofron një lidhës me diametër 5/8” për disa nga pajisjet LED të markave Fluence duke përdorur lidhës me fileto të papërshkueshëm nga uji për ndërlidhje. Ashtu si kompletet e tjera ECS, ECS-3 vjen me një kabllo RJ12 16 ft, një ndarës T dhe një kabllo speciale 4 ft RJ12 / lidhës i papërshkueshëm nga uji.

Veçori:

• Plug & Play

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi