Telekomanda dixhitale e ditës/natës TrollMaster (BETA-1)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£135.00

Përshkrim

Beta-1 është një zgjidhje e thjeshtë për Kondicionerët Mini Split.

Ai përdor telekomandën që erdhi me kondicionerin tuaj të ndarë për të "mësuar" se si të ndryshoni pikat e vendosjes në mini-split. Pothuajse çdo markë e njësisë mini-ndarëse mund të kontrollohet nga Beta-1. Pasi Beta-1 të mësojë sinjalet nga telekomanda juaj, do të ndryshojë automatikisht pikën e caktuar në mini-ndarjen në dy temperatura të veçanta të ditës dhe të natës. Ai e bën këtë AUTOMATIKËSHT duke përdorur një emetues / njësi dërguese të vogël IR (infra të kuqe) që do të dërgojë të njëjtin sinjal në mini-ndarje, siç do të dërgonte normalisht telekomanda.

Shënim: BETA-1 aktualisht nuk është në përputhje me markat e mëposhtme të pajisjeve: Daiken, Mr. Cool, Innovair, Cooper dhe Hunter.

Karakteristikat:

• Ekran LCD
• Sensori i integruar i fotocelës
• Kontrolli ditë-natë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi