Kontrolluesi dixhital i shpejtësisë së ventilatorit TrollMaster (BETA-2)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£80.00

Përshkrim

BETA-2 mund të kontrollojë tifozët me shpejtësi të ndryshueshme duke përdorur temperaturën aktuale për të rritur ose ulur shpejtësinë e ventilatorit. Duke rritur shpejtësinë e ventilatorit, rritet ftohja… ulja e shpejtësisë së ventilatorit do të reduktojë kapacitetin ftohës. Përdorimi i BETA-2 në këtë mënyrë ofron një mënyrë shumë ekonomike dhe efikase për të trajtuar nxehtësinë brenda një hapësire të mbyllur.

Karakteristikat:

• Ekrani dixhital
• Sensori i integruar i fotocelës
• Kontrolli ditë-natë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi