Kontrolluesi dixhital i lagështisë 110 V TrolMaster (BETA-6)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£95.00

Përshkrim

BETA-6 përmban një sensor të saktë të lagështisë brenda një montimi sondë në distancë prej 16 këmbësh. Thjesht futni pajisjen tuaj të lagështisë/çlagështimit në prizën e energjisë në fund të BETA-6. Përdoruesi mund të zgjedhë cilësime të veçanta të lagështisë "ditë / natë" dhe fotocela e integruar në BETA-6 do të fillojë automatikisht të kontrollojë pajisjen tuaj. (Cilësimet nga 20-90% rH) Ose lagështuesit ose dehumidifikuesit mund të kontrollohen nga BETA-6.

Karakteristikat:

• Ekrani dixhital
• Sensori i integruar i fotocelës
• Kontrolli ditë-natë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi