Kontrolluesi dixhital i temperaturës TrollMaster (BETA-4)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£70.00

Përshkrim

BETA-4 është në gjendje të kontrollojë çdo pajisje ngrohjeje ose ftohjeje që është 10 amper ose më pak. Thjesht futeni pajisjen tuaj në prizën e energjisë në fund të BETA-4. Ai përdor një ekran dixhital me 3 butona dhe ofron cilësime të veçanta të temperaturës "ditë/natë" dhe përmban një fotocelë të integruar.

Karakteristikat:

• Ekrani dixhital
• Sensori i integruar i fotocelës
• Kontrolli ditë-natë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi