TrolMaster Hawkeye Monitor & Logger me sensor 3 në 1 (CM-1)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£195.00

Përshkrim

Hawkeye nga TrolMaster ofron një metodë ekonomike dhe të saktë për të monitoruar një hapësirë ​​të mbyllur. Disa përdorues thjesht duhet të monitorojnë temperaturën, lagështinë dhe nivelet e CO2 dhe VPD pa pasur nevojë të kontrollojnë në fakt ndonjë pajisje. CM-1 / Hawkeye është projektuar posaçërisht për t'u përdorur si një sistem monitorimi rezervë për të siguruar që kushtet mjedisore të qëndrojnë brenda kufijve të pranueshëm.

Hawkeye vjen KOMPLETE me gjithçka që ju nevojitet për të matur temperaturën, lagështinë, CO2 dhe gjithashtu ofron një matje të saktë VPD. (Deficiti i presionit të avullit) Përdoruesi mund të zgjedhë (kufijtë) minimale dhe maksimale të lejueshme për temperaturën, lagështinë dhe nivelet e CO2. Nëse tejkalohen këto kufij, Hawkeye do të njoftojë përdoruesin nëpërmjet TrollMaster APP si dhe me sinjalizime zanore dhe vizuale të shfaqura në ekranin dixhital LED. Hawkeye është një sistem i pavarur monitorimi që mund të përdoret me ose pa lidhje interneti. Megjithatë, sapo EM-1 të lidhet me internetin, do të fillojë të regjistrojë dhe shfaq automatikisht tendencat dhe të dhënat nga sensorët në një grafik të lehtë për t'u lexuar brenda APP-së TrolMaster. Ruajtja lokale e të gjitha të dhënave të regjistruara mund të tërhiqet gjithashtu nga njësia kur një kartë MicroSD futet në Hawkeye.

• Lidhja me Internetin Shënim: Kontrollorët kryesorë të TrollMaster mund të lidhen me internetin për të përdorur APP-në e disponueshme. Shumica e shërbimeve të internetit të disponueshme, duke përfshirë internetin me bazë tokësore dhe atë celulare, janë të pajtueshme. Sidoqoftë, interneti satelitor HughesNet / Viasat NUK është i pajtueshëm me kontrollorët e TrolMaster në këtë kohë.

Karakteristikat:

• Ekran LED, Funksionim i Lehtë
• Sensori i temperaturës / lagështisë / CO2 (PPM) 3-në-1
• Aksesueshmëria në APP për Smartphone
• Lidhshmëria IoT
• Funksioni Alam
• Regjistrimi i të dhënave

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi