Kontrollues TrollMaster me sensor 3 në 1 (HCS-2)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£2,600.00

Përshkrim

TrolMaster vazhdon revolucionin me një ekran me prekje 10” dhe një softuer të bazuar në ueb. Hydro-X Pro është gjithashtu i pajtueshëm me të gjitha modulet aktuale të kontrollit / pajisjes Hydro-X. Ai siguron fleksibilitet më të madh dhe lejon që çdo modul plug-in të adresohet për të qenë çfarëdo që përdoruesi dëshiron. Përdoruesi mund të konfigurojë gjithashtu çdo modul që të ketë "kushte" të shumta që do të aktivizojnë modulin, duke lejuar opsione kontrolli pothuajse të pakufizuara.

Hydro-x Pro është projektuar për të qenë një kontrollues i dhomës së vetme për besueshmëri dhe lehtësi në përdorim. Hydro-X Pro zgjeron aftësinë e Hydro-X origjinal duke lejuar që deri në 50 sensorë dhe deri në 50 module të veçanta kontrolli të lidhen me një Hydro-X Pro të vetëm. Nënzona të shumta mund të krijohen brenda hapësirës së vetme të rritjes duke lidhur një sensor specifik me një funksion(e) të caktuar kontrolli. Sensori i ri 4-në-1 vjen me një ekran LCD i cili siguron lehtësinë e monitorimit nga brenda.

Secila prej variablave (Temperatura, Lagështia, CO2, Drita) mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur, që do të thotë se mund të përdoret një ngritje/ulje e personalizuar për të simuluar nga afër kushtet natyrore të jashtme, ose thjesht për të lejuar personalizimin e plotë të mjedisit. I shfaqur në një "graf" të lehtë për t'u lexuar dhe ndërtuar, ai i lejon përdoruesit të ketë kontroll 100% të mjedisit të tij. Një veçori tjetër e fuqishme e Hydro-X Pro është kalendari i integruar dhe paracaktimi i kalendarit që i lejon përdoruesit të planifikojë "recetën" e një kulture të tërë brenda Hydro-X Pro. Të gjitha cilësimet mund të specifikohen nga përdoruesi ndërsa ata "ndërtojnë" oraret e tyre të korrjes shumëjavore. Përkujtuesit gjithashtu mund të programohen për të siguruar që detyrat kritike të mos harrohen.

Softueri i bazuar në ueb ofron akses të lehtë dhe telekomandë më të avancuar. Marrja e të dhënave në bord dhe aftësia për të ruajtur dhe ndarë cilësimet midis shumë pajisjeve, do të thotë që programet dhe cilësimet e përcaktuara nga përdoruesi mund të ruhen dhe ngarkohen në njësi të shumta Hydro-X Pro me lehtësi. Një faqe e personalizuar e mbrojtësit të ekranit mund të ngarkohet përmes një porti USB.

*Lidhja në internet Shënim: Kontrollorët kryesorë të TrollMaster mund të lidhen me internetin për të përdorur APP-në e disponueshme. Shumica e shërbimeve të internetit të disponueshme, duke përfshirë internetin me bazë tokësore dhe atë celulare, janë të pajtueshme. Sidoqoftë, interneti satelitor HughesNet / Viasat NUK është i pajtueshëm me kontrollorët e TrolMaster në këtë kohë.
*Përditësimi i firmuerit Shënim: Për të përditësuar firmuerin në kontrolluesin HCS-2 të TrollMaster, duhet të përdorni një disk USB me kapacitet 32 ​​GB ose më pak.

Veçori:

• Ekran me prekje 10,1".
• E përputhshme me sensorin MBS-PRO 4-në-1
• Kontrolli i kalendarit
• Plotësisht i personalizueshëm
• Aplikacioni falas për telefonat inteligjentë plus sistemin e kontrollit të bazës së uebit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi