Përshtatës i kontrollit të ndriçimit TrollMaster F (LMA-14)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£51.50

Përshkrim

Sistemi Hydro-X i TrollMaster mund të kontrollojë shumicën e pajisjeve të ndriçimit hortikulturor që shiten sot në treg. Shumica e prodhuesve të dritës ofrojnë aftësinë për të kontrolluar sistemet e tyre të ndriçimit duke përdorur atë që njihet si një kontroll me volt të ulët. Ky kontroll me volt të ulët mund të marrë shumë forma dhe protokolle komunikimi. TrolMaster prodhon disa lloje përshtatësash ndriçimi (njësi LMA) që lejojnë Hydro-x të kontrollojë dritat duke përdorur opsionin e tyre të kontrollit me volt të ulët.

Ky përshtatës ndriçimi LMA-14 është projektuar posaçërisht për dritat me kontroll protokolli 0-10V

HIDs: Gavita/Nanolux/Luxx/Growers Choice/Illuminar/PL
LED: Fluence/Drita tjetër/Fotobio

SHËNIM: Çdo LMA-14 mund të kontrollojë deri në 40 drita HID ose 24 LED. Përshtatësit shtesë LMA-14 mund të përdoren me SPH-1 për të kontrolluar sa më shumë drita që kërkohet.

Veçori:

• Treguesi i fuqisë LED
• Konvertoni sinjalin dixhital në sinjal analog
• Lidhje pa probleme me Hydro-X me kabllo RJ12
• Plug & Play

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi