Përshtatës i kontrollit të ndriçimit TrollMaster P (LMA-11)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£49.00

Përshkrim

Sistemi Hydro-X i TrollMaster mund të kontrollojë shumicën e pajisjeve të ndriçimit hortikulturor që shiten sot në treg. Shumica e prodhuesve të dritës ofrojnë aftësinë për të kontrolluar sistemet e tyre të ndriçimit duke përdorur atë që njihet si një kontroll me volt të ulët. Ky kontroll me volt të ulët mund të marrë shumë forma dhe protokolle komunikimi. TrolMaster prodhon disa lloje përshtatësash ndriçimi (njësi LMA) që lejojnë Hydro-x të kontrollojë dritat duke përdorur opsionin e tyre të kontrollit me volt të ulët.

Ky përshtatës i kontrollit të ndriçimit P (LMA-11) është projektuar posaçërisht për kontrollimin e çakëllit Phantom.

Veçori:

• Treguesi i fuqisë LED
• Konvertoni sinjalin dixhital në sinjal analog
• Lidhje pa probleme me Hydro-X me kabllo RJ12
• Plug & Play

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi