Stacioni i kontrollit të tensionit të ulët TrollMaster (DSV-1)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£95.00

Përshkrim

Trollmaster DSV-1 është një modul dalës me tension të ulët që mund të përdoret në kontrollorët HCS-1, HCS-2. DSV-1 mund të adresohet për t'u përdorur si modul i pajisjes për temperaturë, lagështi, CO2 ose kohëmatës.

Daljet e tensionit të shumëfishtë janë të zgjidhshme nga përdoruesi. DSV-1 mund të nxjerrë 12 ose 24 VDC deri në 0,5 ampera, ose 12 ose 24 VAC deri në 4,8 VA. Pasi moduli të jetë konfiguruar, ai do të aktivizojë pajisjen me volt të ulët të lidhur me DSV-1.

Kjo i lejon përdoruesit të lidhë drejtpërdrejt pajisjet e tensionit të ulët si solenoidet, valvulat, alarmet audio-vizuale ose çdo pajisje tjetër që kërkon energji AC ose DC 12 deri në 24 volt për të funksionuar.

Karakteristikat:

• Ekran LCD, Funksionim i Lehtë
• Lidhje pa probleme me Hydro-X dhe Hydro-X Pro
• Caktim me shumë qëllime
• Plug & Play

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi