Sensorët TrollMaster


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£51.00

Përshkrim

Detektor tymi (MBS-SD)

Detektori opsional i tymit (mbs-sd) mund të paralajmërojë përdoruesin që të pi duhan brenda zonës së tij të rritjes gjatë gjithë kohës. deri në 5 detektorë tymi mund të lidhen me një kontrollues të vetëm hydro-x. Nëse ndonjë nga detektorët e tymit përcakton se ka tym në zonë, përdoruesi do të marrë një alarm nga përdoruesi në telefonin e tij për t'i njoftuar për problemin e mundshëm përpara se problemi të dalë jashtë kontrollit.

Karakteristikat:
Buton i vogël për caktimin e adresës
Modaliteti i integruar i zbulimit të fotocelës së ditës/natës
Plug & Play

Përmbajtja:
1 x Detektor tymi (MBS-SD)
1 x 16ft kabllo RJ12
1 x RJ12 T-Spliter

Specifikimet:
Tensioni i daljes: 0~11.5V
Rryma maksimale: 0.2A
Mjedisi i punës: Temperatura 32-122°F, Lagështia≤90%
Përmasat e paketimit: 160 mm (L) x 86 mm (W) x 86 mm (H)
GW për paketë: 0.37 kg

Detektor uji (WD-2)

Detektori opsional i ujit WD-2 lejon përdoruesin të zbulojë rrjedhjet e ujit ose uji në dyshemenë e objektit. Thjesht vendoseni sensorin e ujit në nivelin e dyshemesë (ose kudo që dëshironi të keni kujdes për rrjedhjet e ujit). Deri në 5 detektorë uji mund të lidhen me një kontrollues të vetëm Hydro-X. Nëse ndonjë nga sensorët zbulon një rrjedhje uji, njësia do të dërgojë një alarm përdoruesi për të njoftuar përdoruesin për një rrjedhje uji.

Përmbajtja:
1 x Detektor uji
1 x Vend me prekje
1 x RJ12 T-ndarëse
1 x 16ft kabllo RJ12

Specifikimet:
Mjediset e punës: Temperatura 32-122°F, Lagështia≤90%
Përmasat e paketimit: 160 mm (L) x 86 mm (W) x 86 mm (H)

Sensori CO2 (MBS-S8)

Sensori opsional CO2 (MBS-S8) mat CO2 PPM brenda zonës së rritjes. Përdorimi i MBS-S8 i lejon përdoruesit të lidhin dhe kontrollojnë sistemin e tyre shtesë CO2 duke përdorur Hydro-X.

Karakteristikat:
Modaliteti i integruar i zbulimit të fotocelës së ditës/natës
Plug & Play

Përmbajtja:
1 x sensor CO2 (MBS-S8)
1 x 16ft kabllo RJ12
1 x RJ12 T-Spliter

Specifikimet:
Tensioni i daljes: 0~11.5V
Rryma maksimale: 0.2A
Mjedisi i punës: Temperatura 32-122°F, Lagështia≤90%
Përmasat e paketimit: 160 mm (L) x 86 mm (W) x 86 mm (H)
GW për paketë: 0.37 kg

Sensori kuantik i spektrit të plotë (MBS-PAR)

Sensori kuantik i spektrit të plotë (MBS-PAR) siguron matje të saktë dhe me kosto efektive të rrezatimit aktiv fotosintetik (PAR) nga të gjitha burimet e dritës që përdoren për të rritur bimët. Sensori kuantik me spektër të plotë ka një gamë spektrale prej 389 deri në 692 nm. Përgjigja e përmirësuar spektrale rrit saktësinë e matjeve LED.

Përmban:
1 x Sensor kuantik me spektër të plotë
Kapëse postare 1 x 1/2”.
Kabllo RJ12 1 x 4ft
1 x RJ12 T-Spliter
Kapaku fundor 2 x 1/2"

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi