TrolMaster Splitter Hub me komplet kabllosh RJ12 (SPH-1)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£29.95

Përshkrim

SPH-1 Splitter Hub nga TrolMaster e bën instalimin e kontrollorëve tanë po aq të lehtë sa të lidhni një kabllo telefoni. Hub-i SPH-1 përdor një fole të vetme hyrëse kabllore RJ12 dhe siguron (8) fole individuale dalëse RJ12 që mund të lidhen me sensorë, përshtatës dhe module pajisjesh të ndryshme TrollMaster. Përdorimi i SPH-1 lejon një instalim "të pastër" dhe eliminon nevojën për ndarjet Y me zinxhirë të margaritës për t'u përdorur për të ndërlidhur module ose sensorë të shumtë.

SPH-1 është gjithashtu një shpërndarës me energji, që do të thotë se do të forcojë sinjalet që kalojnë përmes SPH-1 duke lejuar që më shumë module, sensorë dhe adaptorë drite të lidhen me kontrollorët TrollMaster. Duke përdorur SPH-1, një numër pothuajse i pakufizuar dritash LED/HID mund të kontrollohen duke përdorur një kontrollues të vetëm TrollMaster. SPH-1 vjen i kompletuar me shpërndarësin SPH-1, një kabllo RJ12 16 këmbësh dhe furnizimin me energji 12vdc.

SPH-1 mund të vendoset në një vend qendror me një kabllo të vetme RJ12 që e lidh atë me kontrolluesin kryesor. Nga qendra SPH-1, foletë individuale RJ12 mund të lidhen me secilin prej sensorëve, moduleve të pajisjes ose përshtatësve të ndriçimit.

SHËNIM: Nëse po përdorni SPH-1 për të ndërlidhur sistemet tuaja të ndriçimit përsëri në një përshtatës të vetëm LMA (përveç sistemit të dritës LMA-T dhe ThinkGrow), MOS lidhni furnizimin me energji 12 volt dc me SPH-1.

Veçori:

• Treguesi LED
• Plug & Play

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi