Stacioni i termostatit TrolMaster 1 (TS-1)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£93.50

Përshkrim

Stacionet e termostatit TS-1 janë projektuar për të zëvendësuar një termostat të lidhur me një njësi konvencionale vetëm për ftohje HVAC. TS-1 lidhet me sistemin HVAC duke përdorur të njëjtin kabllo termostati me tension të ulët dhe ka instalime elektrike standarde të koduara me ngjyra si shumica e termostateve. Hydro-x lejon cilësime të veçanta të ditës dhe natës për secilin prej deri në (4) moduleve TS në mënyrë që sistemet e shumta HVAC të mund të kontrollohen nga një sistem i vetëm Hydro-X.

Shënim: TS-1 është projektuar posaçërisht për të zëvendësuar termostatin tradicional për të kontrolluar njësitë AC komerciale vetëm për ftohje.
Përditësimi i firmuerit Shënim: Për të përditësuar firmuerin në kontrollorët dhe modulet e TrollMaster, duhet të përdorni një kartë Micro SD me kapacitet 32 ​​GB ose më pak.

Veçori:

• Ekran LCD, Funksionim i Lehtë
• Lidhje pa probleme me Hydro-X
• Micro-SD për përmirësimin e firmuerit
• Caktimi i adresës
• Plug & Play

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi