Përshtatës T i kontrollit të ndriçimit LED TrollMaster ThinkGrow (LMA-T)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£89.00

Përshkrim

Sistemi Hydro-x i TrolMaster mund të kontrollojë shumicën e pajisjeve shtesë të ndriçimit që shiten sot. Shumica e prodhuesve të dritës ofrojnë aftësinë për të kontrolluar sistemet e tyre të ndriçimit duke përdorur atë që njihet si një kontroll me volt të ulët. Ky kontroll me volt të ulët mund të marrë shumë forma dhe protokolle komunikimi. TrolMaster prodhon disa lloje përshtatësash ndriçimi (njësi LMA) që lejojnë Hydro-x të kontrollojë dritat duke përdorur opsionin e tyre të kontrollit me volt të ulët.

LMA-T është projektuar posaçërisht për sistemet LED ThinkGrow, duke ofruar kontroll me dy kanale, i cili lejon kontroll të veçantë për nivelet e daljes së spektrit të plotë dhe të dyta të kuqe në LED-të ThinkGrow.

LMA-T thjesht lidhet me portat e kontrollit të ndriçimit Line 1 dhe Line 2 në HCS-1. Pasi të lidhet, përdoruesi mund të caktojë kohët individuale të ndezjes dhe fikjes dhe cilësimet e zbehjes për LED-të me spektër të plotë dhe gjithashtu për LED-të e dyta të kuqe.

LMA-T më pas lidhet me kabllot e kontrollit të ndriçimit të tipit RJ, ku secila prej LED-ve është e lidhur përsëri me kontrolluesin në një konfigurim zinxhir-daisy duke përdorur lidhjet plug-and-play.

Një përshtatës mund të funksionojë deri në 256 LED ThinkGrow.

• Konvertoni RJ12 në kabllon lidhëse të papërshkueshme nga uji i përfshirë.

Veçori:

• Treguesi LED
• Plug & Play

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi