Ngrohës Ultra Flat Grow Room


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£79.00

Përshkrim

Ky ngrohës i përkryer i sheshtë dhe ultra i lehtë mund të pezullohet lehtësisht nga një goditje e vetme.

Ky ngrohës e bën të thjeshtë mbajtjen e një mjedisi të qëndrueshëm – duke mbrojtur bimët nga rënia e papritur e temperaturës dhe luhatjet e lagështisë dhe mund të përdoret pothuajse në çdo mjedis.

Mund të mbështillet për ruajtje dhe transport të lehtë.

Një stabilizues ekonomik i integruar ruan temperaturën në 65°.

Ky sistem ngrohje riprodhon efektet e diellit për lulet dhe bimët pa djegur oksigjen.

Vlerat kryesore:
E sheshtë dhe ultra e lehtë
Rezistent ndaj lagështirës
Mund të rrotullohet për ruajtje dhe transport të lehtë
Stabilizues i integruar
Ngrohje brenda 10 sekondave

Specifikim:
Tensioni: 220-250 V
Ngroh dhomën deri në 15 m2
Konsumi: 0.5 kw/h
Temperatura e punës: 65°
Jetëgjatësia: 10 vjet
Pesha: 360 gr
Trashësia: 0.12 mm
Dimensionet e radiatorit të vendosur: 1200 x 580 [mm]
Dimensionet e paketimit: 600 x 65 x 65 [mm]
Koha e ngrohjes: 10 sekonda

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi