Venture llambat halide metalike


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£22.99

Përshkrim

Llamba Venture Metal Halide prodhon dritë të fuqishme në spektrin blu, e përkryer për rritjen e bimëve. Kjo llambë do të funksionojë më e nxehtë se një llambë natriumi dhe është diçka që duhet mbajtur parasysh. Llamba mund të përdoret deri në lulëzimin sapo të vendosen bimët. Për rezultate më të mira, kaloni në një llambë natriumi ose me spektër të përzier kur fillon lulëzimi dhe frutat.

Vlerat kryesore:
• Jetë e gjatë
• Ka një jetëgjatësi mesatare prej 15,000-20,000+ orë, më shumë se dhjetë herë më shumë se ajo e inkandeshentit.
• Cilësi më e mirë e dritës
• Prodhimi i llambave metal-halid është më afër dritës natyrale të diellit sesa shumica e burimeve të tjera të dritës. Njerëzit preferojnë dritën e bardhë për shkak të mprehtësisë vizuale më të mirë, edhe në nivele më të ulëta të dritës.
• Llambat halogjene metalike mund të projektohen për të prodhuar pothuajse çdo temperaturë ngjyre të dëshiruar, nga 2700K në 20,000K. Mund të prodhohen gjithashtu ngjyra të veçanta, duke përfshirë blu, jeshile, akua dhe rozë.
• 6 muaj garanci

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi