VitaLink Buddy


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.91

Përshkrim

VitaLink Buddy është një përforcues lulëzimi superior me bazë fosfori dhe kaliumi që stimulon dhe promovon një reagim të përmirësuar të lulëzimit nga bimët tuaja, duke ushqyer prodhimin e frutave dhe luleve për një rritje të madhe si në rendiment ashtu edhe në cilësinë e të korrave. Duke siguruar këto elemente thelbësore të lulëzimit në një formë të rafinuar dhe lehtësisht të absorbueshme, ndikimi i prezantimit të VitaLink Buddy do të bëhet shpejt i dukshëm në bimët tuaja. Ky produkt duhet të përdoret së bashku me lëndët ushqyese normale të lulëzimit dhe do të funksionojë mirë me çdo paketë ushqyese kryesore - veçanërisht VitaLink Hydro Max. Rekomandohet shumë për aplikim në të gjitha sistemet hidroponike. Shkalla e hollimit: 1 ml për litër gjatë fazës së lulëzimit.

- Aditiv i shkëlqyer PK i formuluar për përdorim gjatë gjithë ciklit të lulëzimit

- I pasur me fosfor dhe kalium për të nxitur zhvillimin e frutave dhe luleve

- Shtuar magnez dhe squfur për të mbështetur cilësinë e frutave dhe luleve

- Rrit rendimentet, cilësinë dhe shëndetin e bimëve gjatë lulëzimit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi