Vitalink - Coir MAX A+B


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.50

Përshkrim

Ushqyes me dy pjesë për rritje të fuqishme në Coco Coir.

• Lëndët ushqyese profesionale të bimëve të zhvilluara posaçërisht për rritje të fuqishme dhe rendimente optimale kur rriteni në kokorë.
• Formulim 2-pjesësh shumë i koncentruar.
• Raporti optimal NPK për fazat e jashtëzakonshme të rritjes, lulëzimit dhe frutave.
• Disponueshmëri e jashtëzakonshme e hekurit në një gamë të gjerë pH.

VitaLink Coir MAX është një formulim A dhe B me koncentrim të lartë, i bërë me porosi për të marrë rezultatet më të mira të mundshme kur rritet në coco coir. Ky lëndë ushqyese 2-pjesëshe përmban një përzierje të ekuilibruar makro dhe mikroelementesh dhe është ideale për t'u përdorur në të dy fazat e rritjes dhe lulëzimit. Acidi Fulvik dhe mikronutrientët e keluar përmirësojnë marrjen e tretësirës ushqyese nga bimët, duke rezultuar në fotosintezë më të mirë dhe kështu rritje dhe lulëzim më të fuqishëm. Hekuri është i keluar me EDDHA, duke e bërë atë të disponueshëm në një gamë të gjerë pH, kështu që bimët tuaja nuk do të vdesin kurrë nga uria për këtë element - edhe në periudhat me kërkesë të lartë. Hekuri është i nevojshëm për prodhimin e klorofilit, i cili është thelbësor për fotosintezën.

Me rezultate të dëshmuara në provat e rritjes me VitaLink 100% Coir, VitaLink Coir MAX mund të përdoret për shumë aplikime, duke përfshirë ujitje me dorë, ushqim me gravitet, përmbytje dhe kullim dhe sisteme pikash. Zgjidhja e përzier e lëndëve ushqyese është shumë e qëndrueshme.

Gjithmonë kontrolloni cilësinë e ujit në zonën tuaj dhe sigurohuni që po përdorni variantin e duhur - qoftë ujë i fortë ose ujë i butë. Në zonat me ujë shumë të butë, ne rekomandojmë një suplement VitaLink CalMag gjysmë fuqie (0,5 ml/L) gjatë fazës së rritjes.
Përdorni gjithmonë sasi të barabarta të A dhe B për të përgatitur tretësirën tuaj ushqyese. Nëse është e nevojshme, rregulloni pH. Gama e rekomanduar e pH: 5,8-6,5. Shkundni mirë para përdorimit.

Përdorni në 1-2 ml/L të secilës prej tretësirave A dhe B për fidanët dhe bimët e reja. Filloni të rrisni shkallën e dozës sapo të shihni se fidanët ose bimët tuaja janë vendosur dhe po rriten në mënyrë aktive. Përdorni në 3-4 ml/L të secilës prej tretësirave A dhe B për bimët e pjekura.

Ne ju rekomandojmë që të mbani gjithmonë të paktën normën minimale të rekomanduar të dozës për fazën e zhvillimit të bimëve tuaja. Ushqimi bazë është baza e rritjes së shëndetshme të bimëve. Përdorimi i aditivëve të zgjedhur me kujdes mund ta maksimizojë këtë potencial, por nuk mund ta zëvendësojë kurrë atë.

Gama e ushqyesve të VitaLink nuk ndikon negativisht në shijen e bimëve, perimeve, sallatës, frutave dhe bimëve të tjera të rritura për konsum.

Përmirësoni rritjen e bimëve tuaja duke përdorur aditivët VitaLink së bashku me lëndët ushqyese Coir MAX A dhe B.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi