Vitalink - Earth Max Bloom


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.50

Përshkrim

Ne ju rekomandojmë që të mbani gjithmonë të paktën normën minimale të rekomanduar të dozës për fazën e zhvillimit të bimëve tuaja. Ushqimi bazë është baza e rritjes së shëndetshme të bimëve. Përdorimi i aditivëve të zgjedhur me kujdes mund ta maksimizojë këtë potencial, por nuk mund ta zëvendësojë kurrë atë.

Gama e ushqyesve të VitaLink nuk ndikon negativisht në shijen e bimëve, perimeve, sallatës, frutave dhe bimëve të tjera të rritura për konsum.

Përmirësoni rritjen e bimëve tuaja duke përdorur aditivët VitaLink së bashku me lëndët ushqyese Earth MAX Grow dhe Earth MAX Bloom.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi