Vitalink - Fulvic


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.50

Përshkrim

Vitalink Fulvic ofron një burim të pasur të Acidit Fulvic - një lloj lënde organike, e njohur si 'ari i zi', që gjendet në toka jashtëzakonisht pjellore. Fulvic ndihmon bimët duke ndihmuar në transportin e lëndëve ushqyese, duke përdorur plehra sa më efektivisht të jetë e mundur, gjë që rrit rendimentet, duke rritur produktivitetin e përgjithshëm të kopshtit tuaj të brendshëm.

• Vitalink – një nga titanët e industrisë në rritje.
• Një produkt me kosto të lartë që e kryen punën.
• Testuar rigorozisht, i besueshëm dhe konsistent.
• Rrit produktivitetin e kopshtit tuaj të brendshëm.
• Lëndët ushqyese “Piggy-back” përmes bimës deri aty ku nevojiten.
• Jep rritje më të shpejtë, lulëzime më të mëdha dhe korrje më cilësore.
• Përdoret në masën 2.0ml për litër tretësirë ​​ushqyese.
• Përdoret gjatë gjithë fazave të rritjes dhe lulëzimit, duke përfunduar pak para shpëlarjes përfundimtare.
• Merr rezultatet më të mira kur përdoret së bashku me lëndët ushqyese dhe aditivët Vitalink.

Si punon
Vitalink Fulvic është një përmirësues shumë efektiv i bimëve për t'u përdorur menjëherë gjatë rritjes suaj nga prerja në korrje. Vitalink Fulvic është një burim i acidit fulvik i cili është një humate natyral që gjendet në tokë. Ai në mënyrë efektive i "mbyt" lëndët ushqyese në bimë dhe më pas i transporton ato atje ku nevojiten. Përdorimi i Vitalink Fulvic do të rezultojë në rritje më të shpejtë, lulëzime më të mëdha dhe një korrje më cilësore.

Si të përdorni
Përdorni Vitalink Fulvic menjëherë në fazat e rritjes dhe lulëzimit, duke përfunduar pak para fluksit përfundimtar. Përgatitni tretësirën/ushqyerjen tuaj ushqyese si normale dhe më pas shtoni Vitalink Fulvic në masën 2 ml/litër dhe përzieni mirë. Për të përdorur Vitalink Fulvic si ushqim për gjethe, përzieni 10 ml/litër me ujë dhe përzieni mirë. Duke përdorur një spërkatje të imët, aplikojeni tërësisht në majat dhe anët e poshtme të gjetheve. Ju lutemi vini re se ushqimet me gjethe duhet të spërkaten gjatë periudhës së fikjes së dritave për të shmangur problemet me djegien e gjetheve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi